Ned. ruj 24th, 2023

Tajne

9 tajni harmoničnog življenja!

Voliš Tajne?     

Znatiželjna/an si?

Otkrit ću Ti tajnu harmoničnog življenja u devet plesnih koraka! Ako shvatiš kako skladno povezati svih 9 koraka, naučit ćeš Kozmički ples!

Tajna harmonije oslikava se u Kozmičkom plesu, kroz unutarnji sklad 9 kozmičkih načela. Devet plesnih koraka; svaki korak sadrži svoju tajnu!

Kozmička načela predstavljaju prirodne zakone ”utjelovljene” u nebeskim tijelima našeg Sunčevog sustava. Ona se dijele na aktivna i pasivna. Aktivna kozmička načela na Sanskrtu nazivaju se Grahe. Riječ Graha u svojem doslovnom prijevodu znači hvatač. Radi se o energijama, koje se u određenom vremenu aktiviraju i ”uhvate” nas. Kozmički ritmovi, ili ritmovi prirodnih zakona ukazuju nam na vrijeme aktivacije određene Grahe. Uz pomoć Jyotisha (indijske astrologije) možemo saznati kada se koje kozmičko načelo aktivira i na što utječe u životu svakog pojedinca.

Energija Graha unutar našeg bića kreće se u skladu s kretanjem kozmičkih ritmova. Ti ritmovi mogu stvoriti ravnotežu ili neravnotežu unutar našeg bića. Ako unaprijed znamo o kakvim se ritmovima radi u mogućnosti smo se uskladiti sa njima i harmonizirati njihov učinak.

Dakle, ako naučimo skladno povezati svih 9 plesnih koraka, živjet ćemo u harmoniji, blaženstvu i sreći! Onaj tko nauči kozmički ples, zna kako živjeti svoj puni potencijal i živi svrhu svojeg postojanja!

”Tajna ljudskog postojanja nije samo u življenju,
nego i u saznanju zašto se živi.

-SOKRAT

U ovom e-coursu riječ je samo o aktivnim kozmičkim načelima. Pasivna kozmička načela nazivaju se Nakšatre – u doslovnom prijevodu sa Sanskrta ”ono što nikada ne prestaje”. Riječ je o fiksnim zviježđima, koja se još nazivaju i Mjesečevim kućama.

Pasivna kozmička načela od velikog su značaju u Jyotishu. Ona predstavljaju pozadinu na kojoj djeluju aktivna načela.

Budući da ovo prevazilazi ovaj e-course, ako si zainteresiran/a pogledaj više o Jyotishu na: klikni OVDJE

9 kozmičkih načela, o kojima je riječ ovdje, predstavljaju posebne energije koje se kreću cijelim našim bićem – tijelom, umom, osjećajima, podsvijesti…

Ako shvatiš tajnu svakog od tih 9 načela, shvatila/o si tajnu harmoničnog življenja!

Svaka tajna vibrira drugom bojom:

  1. Tajna moći

  2. Tajna suosjećanja i praštanja

  3. Tajne snage

  4. Tajna dobre komunikacije

  5. Tajna mudrosti

  6. Tajna Ljubavi

  7. Tajna odricanja i strpljenja

  8. Tajna transformacije

  9. Tajna slobode

I zapamti – tajna svakog plesa je u usklađivanju sa ritmom!  

Sretno na putu otkrivanja tajni!