Uto. lip 6th, 2023

Donacije za vjeverice

Dragi prijatelji prirode,

Željeli bismo Vas pozvati da nam pomognete u prikupljanju donacija za naše male prijatelje – vjeverice. Vjeverice su prekrasne životinje koje žive u drveću i šumskim područjima diljem svijeta. One su nezamjenjivi dio prirodnog ekosustava, pomažući u oprašivanju biljaka i širenju sjemena širom šume.

Međutim, mnoge populacije vjeverica suočavaju se s brojnim izazovima i prijetnjama, uključujući gubitak prirodnog staništa zbog krčenja šuma, urbanizacije i klimatskih promjena. Osim toga, često se suočavaju s nedostatkom hrane i vode, a također su izložene opasnosti od predatora.

Zato vas pozivamo da pomognete u prikupljanju donacija kako bismo mogli osigurati bolju zaštitu i njegu za ove prekrasne životinje. Vaša donacija će se koristiti za stvaranje sigurnijih staništa, osiguravanje dovoljne hrane i vode, te za edukaciju javnosti o važnosti očuvanja prirodnog okoliša za vjeverice i druge divlje životinje.

Bilo da se radi o malom ili velikom iznosu, svaka donacija pomaže u očuvanju ovih malih, ali važnih stvorenja. Molimo Vas da se pridružite našem naporu i pomognete nam u očuvanju ove prekrasne vrste.

Hvala Vam na Vašem razumijevanju i podršci.

S poštovanjem,

Centar Zdravlja Harmonija – Poreč
Udruga za zaštitu zdravlja, okoliša i crvenih vjeverica
OIB: 73413682747
IBAN: HR6823400091110237143
Svrha uplate: Donacija za vjeverice i ptičice.
Iznos: prema želji.