Theta iscjeljivanje

Theta healing2Theta Healing ™ ili Theta iscljeljivanje je oblik energetsko-duhovnog iscjeljivanja, koji se koristi theta moždanim valovima (4-7hertza). Ti valovi stvaraju duboko opušteno stanje, u kojem možemo djelovati ispod razine svjesnog uma. O theta moždanim valovima možemo govoriti kao o podsvijesti, jer oni vladaju dijelom našeg uma koji je smješten između svjesnog i nesvjesnog. Oni sadržavaju naše uspomene i osjećaje, te vladaju našim stavovima, vjerovanjima i ponašanjem.

 

Putem theta iscjeljivanja moguće je:

 • pronaći nefunkcionalna vjerovanja i osjećaje koji nas blokiraju, usporavaju i ograničavaju,
 • očistiti auru od negativnih energija,
 • iscijeliti slomljeno srce nakon neuspjelog ljubavnog, prijateljskog ili drugog odnosa,
 • iscijeliti se od se šokova, trauma, strahova, noćnih mora,
 • vratiti energiju tijelu,
 • povratiti izgubljene fragmente duše,
 • iscijeliti fetalna sjećanja i traumu rođenja,
 • napraviti DNK aktivaciju,
 • iscijeliti se od ovisnosti i loših navika,
 • promijeniti duboko ukorijenjene obrasce ponašanja,
 • napraviti regulaciju neurotransmitera serotonina, noradrenalina i dopamina,
 • povećati motivaciju, inspiraciju i kreativnost,
 • povećati samopoštovanje, samopouzdanje i općeniti boljitak,
 • uravnotežiti ego,
 • pojačati psiho-imunitet,
 • privući srodne duše i ljude koji nas razumiju i podupiru,
 • i još mnogo toga…

Kako izgleda Theta healing seansa sa Conny?

theta healing1Traje 60 minuta. Sastoji se od razgovora, tijekom kojeg Conny pomaže klijentici/u da izrazi osjećaje, da osvijesti svoja vjerovanja i obrasce razmišljanja, te od intuitivnog očitovanja. Nakon toga slijedi energetski tretman, putem kojeg iscjeliteljica iscjeljuje i pomaže u transformaciji klijentičinih/ovih sustava nefunkcionalnih vjerovanja i emocija, energetskih blokada u podsvijesti i eventualnih uzroka bolesti.

Tretman se radi osobno ili putem skypa.

Prijave se vrše putem e-maila conny.peto.denes@gmail.com, gdje obavezno navedite:

 • Ime i prezime,
 • Datum, vrijeme i mjesto rođenja,
 • Mjesto stanovanja,
 • Kontakt mobitel (ili telefon) ili e-mail adresu,
 • Kratki opis problema.

Koje su dobrobiti Theta iscjeljivanja?

Budući da je Theta iscjeljivanje zasnovano na bezuvjetnoj božanskoj Ljubavi kroz usmjerenu molitvu, njegove dobrobiti su višestruke na tjelesnoj, emocionalnoj, mentalnoj i duhovnoj razini.

 • Na tjelesnoj razini mnoge bolesti nestaju uklanjanjem negativnih Programa po kojima živimo. S obzirom da Theta iscjeljivanje dopire do samog uzroka problema, iscjeljenja znaju biti uspješna.
 • Na emocionalnoj razini, uz pomoć Rada na osjećajima postajemo stabilniji, snažniji i osjećamo se integriranije.
 • Na metalnoj razini postajemo jasniji, bistriji i razvija nam se sposobnost jasnog razlučivanja.
 • Na duhovnoj razini sve nam se više razvijaju duhovne sposobnosti i intuicija.

Kroz Theta iscjeljivanje lakše preuzimamo odgovornost za vlastiti život i prestajemo druge kriviti za naše bolesti i okolnosti u kojima se nalazimo.

Reguliranjem serotonina, noradrenalina i dopamina mi unapređujemo cjelokupno naše duhovno, mentalno, emocionalno i tjelesno zdravlje. Regulacijom transmitera ili neurokemijskih spojeva i pronalaženjem programa na kojima se ovisnost zasniva pripomažemo iscjeljenju od ovisnosti, posebice alkohola i cigareta.

Predstavlja li cigareta nadomjestak za ljubav i pažnju? Piju li ljudi zbog povrijeđenosti ili im piće predstavlja sigurnost i utjehu?

Kakav je to osjećaj biti u stanju ljubavi, sreće, radosti, veselja, poletnosti, pun energije, inspiracije i kreativnosti?

Kako biti ispunjeni, samorealizirani, uspješni, u blagostanju? Kako privući u svoj život srodne duše i ljude koji nas razumiju i podržavaju?

Sve su to dobrobiti koje iskušavamo kroz Theta iscjeljivanje.

Što su to sustavi vjerovanja?

Naš mozak funkcionira poput ”biološkog super kompjutera” – dolazi do informacija i odgovara na njih. Kako ćemo mi reagirati na iskustvo ovisi o informaciji iz naše podsvijesti koja je dana umu, i o tome kako se ona prima i tumači. Kada tijelo, um ili duša prihvate vjerovanje kao stvarno, ono postaje Program.

 1. Osnovni nivo – nivo osnovnog vjerovanja pohranjen je kao energija u neuronima u prednjem dijelu mozga. To su vjerovanja koja smo usvojili i prihvatili od trenutka začeća, pa sve do sada. Ova vjerovanja grdimo u svakom trenutku našeg postojanja ovdje i sada, u ovom prostoru i vremenu, te na ovom nivou imamo dar slobodne volje kroz koji postižemo kontrolu nad svojom sudbinom. Možemo odabrati biti kreatori naših iskustava, umjesto lutkice na koncu, čije konce povlači sudbina.

 2. Genetski nivo – sadrži programe naslijeđene od naših predaka ili nadodane genima u ovom životu. Ovaj nivo se nalazi u središtu mozga, unutar epifize kao energija u morfogenetskom polju oko glavne stanice, oko fizičke DNK. To polje znanja govori mehanici DNK što će činiti.

 3. Povijesni nivo – se bavi sjećanjima iz prošlih života, dubokim genetskim osjećajima i iskustvima grupne svijesti koja smo donijeli u sadašnjost. Ta sjećanja pohranjena su u polju aure iznad glave i ramena osobe. Na ovom nivou nalaze se otvori u grupnu svijest i astralni nivo.

  Fragmenti duše koje smo ostavili za sobom, izgubili ili preuzeli od drugih osoba, čuvaju se na ovom nivou.

  Vianna kaže: – “Postoje tri posebne molekule koje nosimo sa sobom iz života u život. Kad duh uđe u tijelo, te tri molekule smještaju se u tri različita dijela fizičkog tijela. Jedna molekula nalazi se u pinealnoj žlijezdi u mozgu, druga je u srcu, a treća je smještena u korijenu kralježnice. Kada se Kundalini počinje buditi tada se aktiviraju i te tri molekule, a sa njima i prošla sjećanja. Rečeno je da se sjećanja prenose u podsvjesni um i u genetsko ili morfogenetsko polje, ali postoje neke uspomene za koje je teško odrediti odakle točno potječu. One se zovu sjećanja iz prošlog života. Ovaj nivo se naziva povijesnim, jer to mogu biti duboka genetska sjećanja, sjećanja na ljude koje smo vidjeli, ljude s kojima smo bili u izravnom kontaktu ili su to pak sjećanja na druga vremena i mjesta.”

 4. Nivo duše – predstavlja ”Sve što osoba Jest”. Programi koji postoje na nivou duše su vrlo duboki i moćni, i njih povlačimo iz cjelovitosti osobe, počevši od područja srca prema van.

  Ljudska duša je veličanstvena. Ona je dio Stvoritelja (Boga), i savršena je sama po sebi. Ona ne predstavlja našu osobnost, ona nije naš ego, osjećaji, misli. Duša je neosobna, a ipak razumije naše osobne osjećaje, misli i uvide. Iako je duša savršena sama po sebi, ona može evoluirati. No, međutim, njezina evolucija ne sastoji se u promjeni nje same, jer je ona vječna i nepromjenjiva. Njezina evolucija sastoji se u tome da svaka osobnost u koju se obuče bude potpuno svjesna duše.

Više o Theta iscjeljivanju možete saznati na službenim Theta healing stranicama za Hrvatsku:
http://www.thetahealingcroatia.com
http://www.thetahealinginstituteofknowledge.com
http://www.thetahealing.com