Experiences


To Whome It May Concern,
This letter is to recommend Ms. Đeneš.

We are a Dutch-based nongovernmental non-profit organization that has been in eastern Croatia since 1995. I have been presedent for that entire period.

Ms. Đeneš has participated successfully in several of our programs, notably the so-called ‘’Core’’ course for workers in non-governmental organizations, which includes 120 hours of basic communications, basic psychology, the latter particularly relating to psychological trauma, civil society, non-violent conflict transformation and human rights. In additions to the Core program, she participated in a 30 hour program of Neurolingvistic Programming and a 24 hour program of the Alternatives to Violence, a well-known program given by Quakers.

Furthermore, for a number of years, Ms. Đeneš was the head of BOSINO, a program working with older people. In this regard, I wish to note that programs involving social welfare have large amounts of difficulty operating in this region, as there is a little funding available and little assistance and support, including moral support, from governmental or, for that matter, anyone else. That Ms. Đeneš was able and willing to continue to run such a program under such circumstances speaks highly for her.

Ms. Đeneš also has been involved in other methods of therapy, notably dance and art.

Yours in Peace
Dr. Charles David Tauber
Head of Mission
Coalition for Work With Psychotrauma and Peace

Vukovar, 01.06.2009.


Sretna sam što mogu napisati pismo preporuke za Conni Đeneš.

U razdoblju od 01.08.2006. do 30.04.2009. Europski dom Vukovar je intenzivno surađivao sa Udrugom Prakriti, i njezinom Predsjednicom Conni Đeneš. Suradnja sa Conni Đeneš na projektima: Zdrava i sretna žena, Plesna terapija za žene, Ecosana i Ples za djecu je bila veliko zadovoljstvo za Europski dom.

Conni Đeneš ima ogromno i temeljito znanje u raznim područjima Alternativne medicine. To znanje nesebično je dijelila sa svim članovima svojeg tima.

Zahvaljujući njezinim nevjerojatnim vještinama komunikacije, i njezinoj velikoj empatiji, članovi njezinog tima, zaposlenici Europskog doma, te njezini klijenti i članovi Udruge, smatraju Conni dobrom, dragom i posebnom osobom. Ona je vrlo pažljiva i nježna, ali ujedno i vrlo sposobna i vješta u ostvarenju svojih zamisli.

U timskom radu, za vrijeme rješavanja koordinacijskih problema, ona je pokazala visok stupanj kreativnosti, inicijative, strpljenja i taktičnosti.

Paralelno sa ovim radom, Conni je također bila Predsjednica i voditeljica Udruge BOSINO (Brigo O Starim I Nemoćnim Osobama). Ona je to činila volonterski, sa puno ljubavi, empatije, posvećenosti i humanosti.

Connin odlazak iz Vukovara predstavlja veliki gubitak za naš grad.

Mi svi mnogo volimo Conni i jako nam nedostaje. Ona je vrlo vrijedan član našeg društva, koji pronalazi brojne kreativne načine ne bi li pomogla ljudima.

S poštovanjem,
Dr.sci. Ljiljana Gehrecke
Predsjednica Europskog doma Vukovar

Vukovar, 03.06.2009.


Gđica Conni Đeneš bila je zaposlena u Dobroj Vili na radnom mjestu univerzalni animator (dječja animacija, plesna umjetnost, aromaterapeut/psihoterapeut – voditeljica antistres radionica za opuštanje,…) na osnovu svog dosadašnjeg iskustva, te potvrđenih sposobnosti u toku izbora za animacijski tim, te je jedna od istaknutih animatora Dobre Vile .

Zahvaljujući svom znanju, agilnosti i širokim interesovanjima, te svojem iskustvu uvelike je olakšala rad i animacijskom timu, odnosno rad na internacionalnom nivou razonode i relaksacije za kompleks Hotelskog naselja SOLARIS u Šibeniku koji prima i preko 5000 ljudi.

Osim organizacijskih i umjetničkih sposobnosti, kvalitetno izrađuje i realizira strategiju komunikacije – mnogo kontakata sa ljudima, a pogotovo u međunarodnoj sredini, kako u samom timu, tako i među svim djelatnicima, te naravno gostima hotela. Obavljajući navedene poslove pokazala je i brojne sposobnosti u ophođenju s ljudima kako na hrvatskom, tako i na engleskom i njemačkom jeziku.

Svoje ideje i planove kvalitetno predstavlja koristeći razna moderna rješenja iz područja alternative, psihologije i svoje bogate mašte.

Na kraju mogu reći da sam više nego zadovoljna radnim i moralnim kvalitetama gđice Đeneš, koja se radeći u Dobroj Vili pokazala kao vrlo ugodna i pouzdana suradnica uvijek motivirana za rad i pomoć drugima. U suočavanju s novim izazovima kreativna je, snalažljiva i fleksibilna. Također je smatram vrijednom, odgovornom i sposobnom terapeutkinjom koja će zasigurno ostvariti svoje profesionalne težnje.

S poštovanjem,
Nataša DiVila
Vlasnica i voditeljica animacijskog obrta “Dobra Vila”

Šibenik, 10.06.2009..


Zovem se Sandra Horvatović i na ovaj način želim reći nekoliko riječi, tj. moje mišljenje o THETA iscjeljivanju. Iskreno, do prije 3 mjeseca nisam uopće čula, niti znala da postoji takva metoda. Igrom slučaja doznala sam za tu metodu i dragu Conny. Na internetu sam “kopala” i tražila informacije prije nego što sam stupila u kontakt sa Conny, međutim puno toga mi nije bilo jasno. Postavljala sam si svakakva pitanja: “Ma kako je to moguće?” “Na koji način se to izvodi?” itd….

Na početku sam bila skeptična, i nisam znala što da očekujem, ali u potrazi za svojom boljom i ljepšom budućnosti odlučila sam probati sve i vjerovati. Naravno, dogovorila sam svoj prvi informativni razgovor sa Conny. Moj prvi dojam bio je vezan samo za Conny, njen nježni pristup, pun razumijevanja, nade, topline i još mnogo toga što čak ni riječima ne mogu opisati. Mislim da mi je upravo takva osoba poput Conny potrebna u životu. O Theti još uvijek nisam znala što misliti, ali već nakon par tretmana osjećala sam pomak u svom životu. On je za sada mali, ali ipak se dogodio. Sada definitivno vjerujem u tu metodu, ali isto tako smatram da je od velike važnosti i osoba koja ju radi, a za mene je to Conny, za koju imam osjećaj da ju poznajem cijeli život, a ne tek nekoliko mjeseci. Vjerujem da ću svojim trudom i uz njenu veliku pomoć pronaći način da moj život bude kvalitetniji i bolji, te da opet postanem onakva kakva uistinu jesam, kako za svoju obitelj tako i za sebe naravno!

Sandra Horvatović (34 godine),

Vukovar, 16.03.2011.


Imam 39 godina, a gospođicu Conny upoznao sam u potrazi za spoznajom sebe, te razrješavanjem svojih unutarnjih konflikata i strahova.
Već u prvom susretu s njom i samo djelomičnim iznošenjem svojeg trenutnog stanja, dijagnosticirala je moj problem u njegovoj suštini. Tako sam odmah stekao povjerenje kroz njenu stručnost, a pogotovo kroz pruženu podršku i razumijevanje moje situacije.

Taj njen pristup rezultirao je mojim razumijevanjem problema koji me pritiskao godinama, a reflektirao se kroz neprihvaćanje sebe, brojnim emocionalnim traumama, povređivanju sebe i drugih, nekvalitetnim odnosima, gubljenjem samopouzdanja, te nepovjerenjem u budućnost i život.
Kako sam kroz prvi susret s njom skinuo ogroman teret koji me godinama pritiskao, te sam u trenutku postao mirnija i sretnija osoba, nastavili smo sa istraživanjem drugih konflikata i strahova, te njihovih uzroka.

Svakim razgovorom sa njom postajem mirniji, sretniji i samopouzdaniji.

Moja vjera u život postaje sve čvršća i jača.

Od srca sam zahvalan za ljubazno i efikasno iscjeljivanje, te stručne razgovore koji mi pomažu da sve razumijem na način koji je za mene prihvatljiv.

Damir Barušić (39 godina),

Zagreb, 05.03.2011.


Velika mi je radost, i tako ispunjavajuće napisati nekoliko riječi preporuke za gđicu Conny Peto Đeneš. Osobnu ju poznajem već dugi niz godina, i impresioniran sam inteligencijom, predanošću i osjećajnom pristupu njezinog alternativnog načina življenja i rada, te njenom osobnošću.

Svestranost, sveobuhvatnost i dubina njezine vizije ispravnog načina življenja, u skladu sa prirodom, oduševljavaju i inspiriraju.

Ovo što pišem nije samo moje osobno mišljenje, nego i mišljenje svih ljudi s kojima sam se ja susreo, a koji dolaze u kontakt sa njom – sa kojima radi i pomaže im.

Impresioniran sam, kao i mnogi drugi također, s velikim brojem tema i područja povezanih sa duhovnošću, koje ona poznaje, obrađuje i podučava, te koje se mogu prepoznati u njezinom svakodnevnom životu.

Prof. Ljubomir Tomljenović (65 godina), učitelj Yoge, TM-a, te AtlasProfi

Poreč, 10.07.2011.


Imao sam čast upoznati Conny prije nekoliko godina kao plesačicu i umjetničku voditeljicu jedne ženske plesne skupine. Imali smo zajedno nekoliko kreativnih nastupa. Pratio bih njezin ples na gitari. Pojma nisam imao da se bavi transpersonalnom psihologijom i terapijama čime nesebično pomaže ljudima koji imaju široku lepezu emocionalnih, mentalnih i tjelesnih problema. Unatrag nekoliko mjeseci, imao sam čitav niz psiho – fizičkih problema koji su, odražavajući se na praktičnoj razini moga života, žestoko uznapredovali. Dugogodišnjim, uzastopnim alkoholiziranjem zapadao sam u sve veću i dublju depresiju. Mislio sam se tako riješiti depresije, u stvari samo sam ju bijegom od istinskih problema, pojačavao. Bio sam na rubu provalije.

Bio sam istinski nezadovoljna i nesretna osoba, prije nego što sam upoznao moju terapeutkinju. Prilikom probe uoči jednog zajedničkog nastupa, Conny me je upitala može li mi pomoći. Moram napomenuti da smo se vrlo površno poznavali i da joj nikada nisam spomenuo niti jedan problem kojeg imam. Upitao sam je na koji način mi može pomoći i kako. Objasnila mi je čime se zapravo bavi, što je to transpersonalna psihologija kao i metode kojima iscjeljuje ljude. Pojavila se poput anđela, pružila mi ruku i pomogla da se izvučem i to za samo nekoliko mjeseci. Odmah na početku iscjeljivanja, riješio sam se ovisnosti o alkoholu, vjerovali ili ne – tako je. Počeo sam uz njeno vođenje sagledavati sebe na pravi način. Postajao  sam postupno sretniji i zadovoljniji. Odnosi u obitelji i na poslu također su postajali sve bolji i usklađeniji. Odlučio sam na tom putu dragocjenoga ozdravljenja, ne odustajati od sebe i istine. U procesu duhovnog iscjeljenja, znam da više neću bezglavo zalutati, jer moja terapeutkinja mentalno i praktično vodi računa o meni. Sada joj moram samo redovito pisati o stanjima u kojima se nalazim, te moram rješavati zadatke koje mi zadaje.

Beskrajno sam joj zahvalan…

Conny Peto – Đenes je poput anđela čuvara ili majke.. Ako imate sreću postati njenim klijentom – ona vas neće napuštati sve dok s vama zajedno ne riješi najveće probleme koji vas ” iznutra ” pritišću u životu. Nesigurnost i strahovi uz njenu ljudsku i stručnu pomoć učinkovito nestaju. Vremenom, ovisno o tome koliko ćete biti disciplinirani i “poslušni” da uz njenu pomoć promijenite sebe i uspostavite unutarnji integritet, osjećati ćete sve veću slobodu u akcijama i pravi duševni mir. Početi ćete sebe cijeniti daleko više nego ikada prije, a time će se promijeniti odnos uže i šire okoline prema vama.

Ivica Belamarić (50 godina),

11. 07. 2011. Vinkovci


Posle liječenja moje dvije dijagnoze Lymphoma Non Hodgin i Chronica Hepatits C u Njemačkoj, dobila sam uputu za nastavak liječenja putem biorezonancije. U organizaciji “Nebeska Harmonija” u Osijeku sam pronašla mogućnost nastavka liječenja kod Conny Peto Đeneš. Putem njenog uređaja IMEDIS BRT na bazi valova, u trajanju od 10 dana, tretirana sam dva puta dnevno. Mogu reći da su mi tretmani veoma mnogo pomogli u vraćanju fizičke snage, te otklanjanju umora i iscrpljenosti. Ta vrsta terapije je za mene bila jedna veoma snažna i ujedno nježna vrsta terapije putem vibracija frekvencija koje djeluju na ćelijskom nivou. Posle obavljenih tretmana, moji nalazi su bili mnogo bolji. I voditeljica Conny je na kraju tretmana bila zadovoljna. Na kraju liječenja dobila sam od nje programirane homeopatske remedije za nastavak liječenja.

U isto vrijeme sam prihvatila da radim i terapiju Theta Healing iscjeljivanjem. Sa ovom vrstom terapije sam se prvi put susrela i nisam se pokajala. Znala sam da je rad na sebi mnogostruko isplativ. Pogotovo jer je moje emocionalno stanje u to vrijeme ( 2010 ) bilo veoma narušeno. Prepustila sam se znanju voditeljice Conny Peto Đeneš sa punim povjerenjem, koja je to radila sa mirom, suosjećanjanjem i ljubavlju. Shvatila sam da je u ovoj vrsti terapije veoma važno povjerenje i vlastito otvaranje svih emocija koje su nadolazile i koje su bile prisutne. Vremenom su se moji stavovi oko moje bolesti uveliko promijenili. Moja osjećanja su se pročistila, sve što me je gušilo u periodu ozdravljenja i sve emocionalne blokade koje sam imala su došle u duševnu ravnotežu. Osjećala sam se odlično, bila sam ispunjena mirom i spokojom. Moje emocionalne blokade su nestale. Bila sam mnogo snažnija i ispunjena vjerom da će biti sve dobro.

Vojna Kitić (55 godina),

Tuzla 24.04.2011.


Poštovana gospođice Conny

Želim Vam se zahvaliti za sve dobrobiti koje sam dobio kroz jednogodišnji tretman THETA iscjeljivanja. Postao sam druga osoba znatno smirenija i uravnotežena u svakom pogledu.

Nije mi jasno zašto ljudi posežu za tabletama umjesto da kroz THETA iscjeljivanje i druge tehnike rješe uzroke svojih psihičkih problema.

Nedavno sam u novinama pročitao podatak da u Evropskoj uniji od depresije, nesanice, tjeskobe i hiperaktivnosti boluje 40% stanovništva i da se za liječenje ovih bolesti utroši godišnje 380 milijardi eura.

Zaista čudno spremni smo i dalje trošit vrtoglava novčana sredstva da bi održali bolesna stanja, a ne činimo gotovo ništa da bi stvorili psihički zdravo društvo 21 stoljeća koje nema cijene.

Želim Vam još jednom zahvaliti i ohrabriti Vas da ustrajete.

Vaš zahvalni učenik

Miroslav Milić (62 godine),

Donji Miholjac 07.09.2011.


Theta healing: vrlo teško je suočiti se sa sobom samim. Zapravo, često griješimo, često smo uvjereni da smo iskreni prema sebi a zapravo to nismo. Naime, vrlo je upitna iskrenost ako imamo iskrivljenu sliku stvarnosti. Tada možemo imati dobre namjere prema sebi samima, ali posljedica istih nije uvijek 100-tna iskrenost prema samima sebi. Vrlo često mistificiramo pojedince kojima dajemo posebno mjesto u našim životima. Neki to zaista i zaslužuju. Neki to naprosto nikada ne zaslužuju. Zasljepljeni smo slikom koju bismo željeli vidjeti, zasljepljeni smo njihovim lažnim namjerama, žasljepljeni smo sustavnim lažima i krinkama pojedinaca koji se predstavljaju za dobročinitelje, a zapravo daleko su od dobročinitelja. Meni osobno, theta healing je jednostavno pomogao postaviti stvari na svoje mjesto, otvorio oči i pokazao mnogo jasniju sliku koju sam cijeloga života gledao a upravo TO nisam vidio jasno. Zapravo, potpuno sam siguran da mi je theta healing osvjestio poznata iskustva kojih nisam do tada bio svjestan. Sve sam svjesniji mnogih iskustava, iskustava iz prijašnjih života, iskustava sa kojima u ovome životu nisam imao doticaja. Dali je za to zaslužan theta healing ili sustavni rad na sebi, teško je reći. Theta healing je sigurno kod mene došao u vrijeme kada je to trebalo, kada je došlo vrijeme “za TO”.

uočiti se sa činjenicama na način na koji to do tada nismo činili, vrlo je velika stvar za svakoga pojedinca. Mnogo lakše je plivati niz rijeku nego cijeloga života uzvodno. Zar ne. Što prije toga budemo svjesni, utoliko ćemo biti u mogućnosti iskoristiti više vlastitog potencijala. Naravno da svi namamo isti potencijal, iste mogućnosti. Upravo se po tome i razlikujemo jedan od drugoga. Dokle i tu činjenicu ne prihvatimo, bićemo u vječnom sukobu sa sobom samim. Neke stvari naprosto ne možemo mijenjati. Iz njih možemo mnogo naučiti, ali ne i mjenjati.

I opet se vraćamo na pitanje – kako sam ja doživio theta healing. Smatram da je do njega trebalo doći. Siguran sam da sam komunikaciju s Conny otvorio upravo u vrijeme u koje je TO trebalo, kada su određene stvari kod mene sazrele. Smatram da sam profitirao. Conny mi je omogućila sagledati stvari / činjenice mnogo jasnijim pogledom. Shvatio sam da je život jedna velika škola u kojoj moramo konstantno usvajati nova znanja i iskustva. Ako smo pozitivni, svakoga dana vrijedimo malo više. Isto tako, shvatio sam da ne želim vrijeme trošiti sa ljudima koji to ne zaslužuju. Shvatio sam da ne želim biti u blizini “loših ljudi”, ljudi koji nemaju dobru namjeru. Strašno mi je osvještena njihova namjera, pogotovo ako nije dobra. Bez bespotrebnih objašnjenja, za mene više nije glupo, nije grijeh izmaknuti se iz vidokruga ljudi u čijem društvu se ne osječam najugodnije. Smatram to mudrom odlukom. Do jučer sam to smatrao kukavičkim činom.

Edi Slanovic (41 godina),

Osijek, 13.02.2012.


Šetajući se Vukovarom 2006god. naišla sam na plakat terapeutskog trbušnog plesa, koji me odmah privukao. Oduvek sam sanjala o tome kako plešem.
Na prvoj radionici jednostavno sam se oduševila sa Koni i njezinim plesom – plesala je poput vile koja lebdi u zraku. Suze su mi išle na oči. Sećam se reči petogodišnje devojčice koja je sa mamom dolazila na ples: – “Mama ona je prava vila”. I mogu sa pravom reći da ona to uistinu jeste. Tako nežno i osećajno stvorenje, i izrazito pažljivo, još nisam susrela. Uvek je znala tko se kako oseća, i pazila je da se svi ugodno osećamo.

Plešući sa njom uvidela sam svoje blokade o kojima do tada nisam razmišljala. Nakon nekog vremena moje telo je postalo elastičnije i menstruacije su postale mnogo bolje.

Nakon nekoliko meseci plesa krenula sam i na aromamasaže kod Koni, i tada na svoj užas počela sam polako otkivati noćnu moru od koje sam celi život bežala – zlostavljanje u detinjstvu. Sećanja na to izazvala su u meni očaj, stid gađenje.

Sada nakon dve godine lečenja homeopatijom kod Koni, mogu reći da je najteži dio iza mene i da sam neizmerno zahvalna što sam upoznala Koni. Bez nje ne znam kako bi prebrodila najveću krizu svog života.

Jovanka Ž. (28 godina),

Ilok 31.03.2009.


Kod Koni sam prvo došla na ples iz znatiželje. Odma na prvi pogled sam stekla poverenje,ona je tako draga ličnost. Bilo me je stid reći joj zašto sam došla,ali brzo sam uvidela da ona nema predrasuda i nikada nisam zažalila što sam joj se otvorila. Sa Koni je tako lako pričati,puna je osećanja.Nisam mogla verovati sa kojom lakoćom sam joj otvorila srce,rekla sam joj stvari o sebi koje nikada nikome nisam.Ne mogu rečima opisati koliko mi je pomogla da popravim sliku koju sam imala sama o sebi i da stanem na kraj sa ponižavanjem same sebe u odnosima sa muškarcima.

Ja sam striptizeta i mama trogodišnje devojčice. Na svom poslu doživela sam silovanje i zatrudnela.nakon toga sve mi je krenulo nizbrdo.Želela sam umreti.Celi grad je već mesecima brujao o Koni i njenom plesu i terapijama u Evropskom domu.Jednog ponedeljka u Konzumu čula sam dve žene kako pričaju o Koni kod koje su bili na terapiji-i tako sam se odlučila i ja otići,pa sam se upisala na ples i nikada nisam zažalila.Pomogla mi je da vratim ponovo staru sebe na blag i veoma nežan način.Koni je najnežnija osoba koja postoji u to sam uverena.I moja devojčica se odmah zaljubila u nju.Neverovatno je kakav utecaj ima na decu.A i sve nas druge.Već samo njeno prisustvo leči.

A.Ž. (23 godine).,

Vukovar 31.01.2008.


Conny sam pronašao preko neta. Surfao sam netom u potrazi za pomoći kod napada panike i naišao na njezin blog. Nikada se nisam smatrao plašljivom osobom, radim godinama kao profesionalni vojnik i naučio sam kako se suočavati sa strahom. Prije 3 godine iz čista mira dok sam čekao red na blagajni u trgovini oblio me hladan znoj, nešto je proradilo u stomaku, trnci su mi prostrujili tijelom i osjećao sam nešto čudno u glavi, jednostavno sam morao pobjeći iz trgovine. Osjećao sam slabost i kao da ću se onesvijestiti. Otišao sam na hitnu, a inače gotovo nikada ne idem doktorima i tamo su mi rekli da je sve uredu samnom, a meni je i dalje bilo loše. Nakon nekoliko tjedana opet mi se to dogodilo samo na benzinskoj stanici.Jako sam se uplašio prvi put u životu. Nakon toga to mi se počelo događati sve češće i češće. Svaki napad straha popraćen je tupom boli u prsima i preskakanjem srca. Pomislio sam da ću dobiti infarkt, da imam bolesno srce.

Otišao sam na pretrage u vojnu bolnicu i rekli su mi da sam zdrav, da je sve uredu, da doživljavam napade panike. To je bilo jako ponižavajuće za jednog vojnika. Sve sam se više zatvarao u sebe, sve manje izlazio i počeo sam izbjegavati sve situacije i mjesta na kojima sam doživio napade. Na kraju mi je strah toliko narastao da sam počeo imati strah od straha i morao sam prestat raditi. To me je ubilo u pojam. Počeo sam mrziti samog sebe. Spas sam potražio prvo u čaši. Mjesecima sam se opijao. Ostao sam bez posla. Tada je u meni počeo rasti bijes, koji se izmjenjivao sa očajem. Počeo sam se dopisivati sa Conny i tada se u meni probudila nada. Otvorila mi je nove horizonte i počeo sam svoj problem drugačije sagledavati. Budući da sam rodom Zagrepčanin koji živi u Belgiji i nisam mogao do nje predložila mi je da mi radi theta healing na daljinu. Bio sam skeptičan ali sam pristao. Meni je to sve izgledalo kao naučna fantastika o čemu je ona pričala ali mislio sam nemam što izgubiti. Dok mi je radila tretman osjećao sam nevjerojatnu ugodu i mir. Nakon 3 tretmana osjećao sam se pročišćeno i veselo. Napadi panike nisu odmah prestali, ali ja sam se osjećao super. Još mjesecima smo se dopisivali i kako sam slijedio njena uputstva moj život se mijenjao. Napadi su se prorijedili i na kraju nestali. Zaposlio sam se kao zaštitar. Osjećam se kao skroz nova osoba.

V.Š. (26 godina),

Brisel 30.12.2010.


Prije nego sam došla do Conny imala sam velikih zdravstvenih problema koje je uzrokovao stres nakog gubitka mog petnaestogodišnjeg sina. To su bile aritmije srca,veliki pad imuniteta,napadaji gušenja,jaka menstrualna krvarenja, rasulo u emocijama,napadaji tjeskobe itd.

Zahvaljujući Conny i njenim terapijama:BIOREZONANTNIM, pa terapijama THETA HILINGA, svojim velikim poznavanjem ĐJOTIŠA pomogla mi je da prihvatim svoju prošlost, i da se suočim sadašnjim problemima i da imam sasvim drugačiji pogled na budućnost.

Nakon njenih terapija moje zdravstveno stanje je jako dobro, jer sam naučila kako prihvatiti najstrašniji gubitak koji može zadesiti čovjeka – gubitak rođenog djeteta.

Neizmjerno sam zahvalna Conny na svemu što je učinila za mene.

Željka Novosel (41 godina),

Osijek 18.03.2011.


Gospođice Cony!

Želim Vam se zahvaliti na vašem tumačenju Đjotiša i terapijama THETA HILINGA.

Osjećam promjene na bolje i što se tiče emocija vidljive su promjene,jednako tako osjećam se spokojno u svom domu koji ste vi pročistili od negativnih energija. Nedavno sam bio kod Vas na terapijama i osjećam veliko poboljšanje,za vrlo kratko vrijeme znam da će kroz skoro vrijeme sljedeći Vaša uputstva i savjete sve opet biti dobro.

Zahvaljujem na Yantrama koje ste mi poslali uz detaljna tumačenja!

Ivan B. (54 godine),

Zagreb 02.02.2012.


Pre 2 meseca sam bio u posetu rođacima koji su mi preporučili gđicu Koni jer sam bio alkoholičar i strastveni pušač.

Moram priznati da sam bio skeptičan prema svemu tome sto je radila na meni.Nikada prije nisam čuo za teta hiling.

Njenih uputstava sam se držao prestao ići u kafane kod kuće sam još pio ali počeo sam osećati gađenje prema piću i cigarama.

Dve sedmice nakon poseta gđici Koni prestao sam da pijem. Trideset godina sam pušio mnogo je to godina, Mesec dana već ima i nisam zapalio ni jednu cigaru,Lep je osećaj znati da ne trujem više dimom familiju i sebe. Mnogo sam joj zahvalan što je uspela da me izleči od najgore dve ovisnosti.

Rade V. (46 godina),

Bačka Palanka 03.03.2010.


Moj doživljaj Conny: blaga osobnost ali i strast za životom i ljubavlju, zrači smirenošću tako da njeno prisustvo na neki način djeluje pomalo terapeutski na osobe oko nje .

Radionice plesa (koje mi strašno nedostaju) potiču sve razine bića . Na fizičkoj razini, razgibavanje , oslobađanje fizičke napetosti.

Plešući, neke emocije koje su bile potisnute i zaboravljene izlaze na površinu. Postaješ svjestan svoje unutarnje ljepote, ženstvenosti, jača samopouzdanje, pomaže da zavoliš svoje tijelo, svijest o vlastitom tijelu i njegovim mogućnostima. Radionice usrećuju, vesele, potiču kreativnost i druženje …

Srebrenka Kamerla (54 godine),

Vukovar, 14.07.2011.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *