Biorezonantna terapija

Kvantna medicina – medicina 21. stoljeća!

BRT (biorezonantna terappija) je prirodna terapija, koja se služi čovjekovim osobnim elektromagnetskim vibracijama u dometu od 10 do 500.000Hz. Vibracije se uzimaju sa površine čovjekove kože i iz neposredne blizine tijela (morfogenetskog polja), odgovarajuće obrađuju i opet se vraćaju čovjeku.

biorezonanca 1Čovjek i aparat tijekom terapije čine zatvoreni energetski krug, koji pruža mogućnost organizmu da svojom vlastitom životnom energijom “nadvlada” bolest.

Prema potrebi, između pojedinačnih terapija, za vrijeme BRT prave se (zapisuju se) biorezonantni preparati u obliku kapi i globula – odnosno homeopatski pripravci urađeni prema tijelu i osobnim energijama čovjeka koji je na terapiji, koje čovjek uzima nakon i između BRT terapija.

Bioresonantna terapija (BRT) je korekcija tjelesnih funkcija koje su pod utjecajem elektromagnetskih oscilacija određenih parametara.

Metodičke preporuke Ministartsva Zdravstka Ruske Federacije:

?2000/47 “Bioresonance therapy” su službena osnova za kliničku primjenu ove metode.

http://imedis.ru/pages/135

Djelotvornost biorezonantne terapije

biorezonanca 2Biorezonantna terapija se pokazala vrlo učinkovita kod jačanja imuniteta, hormonalnih i metaboličkih disbalansa, tumora i malignih oboljenja, srčanih oboljenja (kardiovaskularne bolesti), astme, bronhitisa, autoimunih bolesti, intolerancije na hranu, glavobolja i nesanice, kod tretiranja pred i post operativnih stanja.

Ova terapija je učinkovita, bezbolna, potpuno bezopasna i primjenjuje se na bebama, maloj i velikoj djeci, mladima, zrelim ljudima i starcima. Ovu vrstu terapije osmisli su Rusi u Moskvi u IMEDIS centru:

http://imedis.ru/en

Kako izgleda biorezonantni tretman kod Conny?

BRT tretman traje 30 minuta. Obavlja se isključivo osobno. 10 minuta traje razgovor o konkretnom već dijagnosticiranom zdravstvenom problemu, te pregled eventualnih liječničkih nalaza. Nakon toga terapeutkinja ‘priključuje’ osobu na aparat 20 minuta. Terapija je potpuno bezbolna. Za vrijeme terapije osoba se opušta i eventualno (prema želji) sluša laganu iscjeljujuću glazbu.

Prijave se vrše putem e-maila conny.peto.denes@gmail.com , gdje obavezno navedite:

  • Ime i prezime,
  • Datum, vrijeme i mjesto rođenja,
  • Mjesto stanovanja,
  • Kontakt mobitel (ili telefon) ili e-mail adresu,
  • Kratki opis problema.

Da li se u biorezonantnoj terapiji koriste magneti, struja i slično?

Ne. IMEDIS Biorezonantna terapija radi ISKLJUČIVO sa čovjekovim osobnim vibracijama, bez upotrebe struje, magneta i slično.

IMEDIS CENTAR

IMEDIS ili Center of intellectual medical systems nalazi se u Rusiji, u Moskvi. Više od 15 god. radi na usavršavanju uređaja, software-a i medicinskih metoda liječenja u području energo-vibracijsko-bior4informacijske medicine, ujedinjujući mogućnosti moderne kompjuterske tehnologije sa posljednjim znanstvenim istraživanjima sa kraja XX stoljeća.

Energo-vibracijsko-informacijska medicina je utemeljena na konceptu integracije ljudskog organizma, npr. potreba za uzimanjem u obzir unutarnju povezanost između organa i sustava. Procesi energo-vibracijsko-informacijske izmjene su temelji funkcioniranja organizma. Organizam se smatra kao kompleks samoorganizirajuće strukture, koja ima sve što je potrebno za održavanje homeostaze. Srž energo-vibracijsko-informacijske medicine je u aktiviranju prirodnih mehanizama, usmjerenih na obnavljanje i održavanje zdravlja.

http://imedis.ru/en

Osnovni principi biorezonantne terapije i njezino djelovanje

U ljudskom organizmu te njegovom neposrednom polju nalaze se ezdravlje tijela header Bioresonance lektromagnetski valovi određenih frekvencija, koje organizam emitira. Stanice i organi u ljudskom tijelu međusobno komuniciraju putem tih valova.

Osim zdravih frekvencijskih vibracija, postoje i one bolesne. Te vibracije odraz su biokemijskih procesa koji se odvijaju u tijelu.

IMEDIS BRT aparat prepoznaje te valove u dometu od čak 10 do 500000Hz.

Kvantna fizika nas uči da sve što vid
imo tjelesnim očima jest odraz stanja energetskog polja. Kada ”izliječimo” energetsko polje automatski se uspostavlja stanje zdravlja u tijelu.

Kvantna fizika nas još uči da se materija ponaša i kao čestica (tvar) i kao val (vibracija). Dok klasična, alopatska medicina radi sa tvarnim aspektom našeg tijela, energo-vibracijska medicina (biorezonantna terapija, homeopatija, Bachova cvjetna terapija) radi sa valnim aspektom. Ukoliko promijenimo val (frekvenciju) mijenjamo i tijelo.

IMEDIS BRT aparat prepoznaje i prikuplja patološke (bolesne) frekvencije, prerađuje ih (invertira) i šalje natbior1rag pojačane nove zdrave frekvencije te tako aktivira samoobnavljajuće snage u organizmu.

Jednostavnim riječima moglo bi se reći da aparat reprogramira nezdrave frekvencije u zdrave, te istodobno emitira specifične oscilacije koje pomažu organizmu da lakše prebrodi bolesti te tako povrati zdravlje ili ojača imunološki sistem ukoliko bolest još nije nastupila.

Može se reći da za vrijeme biorezonantne terapije, energetski kanali –meridijani, se pročišćavaju. Točke blokirane bolešću se iscjeljuju i ponovno dolazi dok prirodnog tijeka energije te se uspostavlja ravnoteža.

Razlika između akupunkture i BRT jest u tome što u akupunkturi terapeut radi samo sa određenim točkama na određenom meridijanu, dok u biorezonantnoj terapiji obrađuje se cijeli meridijan sa svim točkama. Može se raditi samo sa odabranim meridijanima, a može se raditi istodobno i sa svih 20, i to čini prednost.

imedis-brt-a
Za vrijeme BRT prave se (zapisuju se) biorezonantni preparati u obliku kapi i globula, koje čovjek uzima nakon i između BRT terapija. Aparat zapisuje (pravi) homeopatsku remediju jedinstvenu za svaki pojedinačni organizam, načinjenu od vlastitih čovjekovih vibracija.

Osim toga, aparat može proizvesti i sve klasične homeopatske i druge energo-informacijske remedije (preparate).

Ideja o BRT, koja koristi slabe elektromagnetske vibracije, koje su naslijeđene u pacijentima, inicijalno je naveo i znanstveno dokazao F.Morell (1977). U normalnim fiziološkim uvjetima organizma postoji relativna sinkronizacija različitih vibracijskih (valnih) procesa, ali kada se pojavi patološko stanje promatramo poremećaje vibracijskih procesa. To se može odraziti na poremećaj u ritmu osnovnih fizioloških procesa.

BRT je terapija sa elektromagnetskim vibracijabior3ma, koji dolaze u rezonancu sa strukturom organizma. Utjecaj je moguć na staničnoj razini kao i na razini organa, sustava organa i cijelog tijela. Glavna zamisao o upotrebi rezonance u medicini se bazira na ispravnom odabiru frekvencije i vrste elektromagnetskog utjecaja, pri čemu je moguće pojačati normalne (fiziološke) vibracije i ublažiti patološke. Tako da, biorezonantni utjecaj može biti usmjeren na oboje – za neutralizaciju patoloških vibracija i za obnovu poremećenih fizioloških.

Većinu prednosti treba dati varijacijama BRT-a koje su bazirane na odabiru frekvencije i iscjeljujućeg signala, koji ima povratnu spregu sa odgovarajućim bioelektričnim aktivnostima različito strukturiranih u normalnim fiziološkim uvjetima organizma.

Trenutno razlikujemo dva tipa terapije:

  • endogena BRT je terapija koja na posebni način obrađuje pacijentove osobne vibracije ;
  • egzogena BRT je terapija koja pomoću vanjskih signala dolazi u rezonancu sa pacijentovim organima i sustavima.bior2