Beplatno savjetovanje

HomeopatijaNa besplatno savjetovanje može doći svatko uz prethodni dogovor oko termina.

Savjetovanje se sastoji od slušanja vaših problema i savjetovanja i usmjeravanja kako na najbolji način da riješite svoj problem – kako da uravnotežite svoj duh/tijelo sustav.

Mnoge osobe prolaze kroz teške životne krize ili situacije, koje imaju emocionalne probleme, puno briga (egzistencijalni problemi, gubitak posla, problemi na poslu, obiteljski i partnerski odnosi, razvod braka i sl.). Tu su, zatim, problemi odrastanja, bolna odvajanja, gubici, smrt voljenih osoba, traumatska iskustva, nemogućnost koncentracije pri učenju, tjeskoba i strahovi, nedostatak samopouzdanja i sl.

Transpersonalna psihoterapija, transpersonalni NLP i transpersonalna hipnoterapija, osim što mogu pomoći pojedincu da olakša ili razriješi svoje psiho-emocionalne probleme mogu služiti i za samorazvoj, učenje novih vještina, širenje vidika, kvalitetno strukturiranje vremena, bolje organiziranje i sl.

Sva savjetovanja koja obavljamo, obavljamo ih sa ciljem poticanja pojedinca na rad na sebi i osvješćivanju dobrobiti terapije/iscjeljivanja, na koju se gleda kao na ulaganje u sebe.

Uloga terapeuta/savjetnika je da pomogne klijentu bolje razumjeti svoju situaciju i unutrašnju prirodu, otkriti svoje osobne snage i sposobnosti u nošenju sa problemima i krizama, osvijestiti svoje obrasce ponašanja i razmišljanja (vjerovanja), naučiti preuzeti odgovornost za vlastite odluke i ponašanja, uvidjeti mogućnosti izbora pri donošenju odluka i sl.

Također mnoge osobe imaju poteškoća sa svojim tjelesnim zdravljem.

U takvim situacijama dajemo savjete kako poboljšati svoje zdravlje, ojačati imunitet, uravnotežiti svoj organizam kroz zdravu prehranu, Ayurvedu, homeopatiju, biorezonancu i aromaterapiju.

SLAJD 1