Vila zaigranosti igre: Ova karta ukazuje da si postala/o preozbiljna/an i da je vrijeme za igru! Vile su oduvijek znale za važnost igranja. Igranje je čaroban oblik meditacije! Ono otvara srčanu čakru i dozvoljava tvojoj kreativnoj energiji da se sjedini sa božanskom Svijesti. Vile znaju da imaš mnogo obaveza i odgovornosti, koje zahtijevaju tvoje vrijeme i energiju. One ne traže da zanemariš svoje obaveze, već da napraviš mjesto za igru u svojem životu. Treba ti više zabave. Kada se igraš izražavaš svoje pravo Ja, izražavaš iskrene želje svojeg srca, a kroz zabavu i smijeh se opuštaš. Iz tog stanja opuštenosti otvaraš se za kreativne ideje i duhovno vodstvo!

Vila seksualnosti: Tvojoj seksualnosti potrebna je pažnja. Ova kartica je znak da zanemaruješ svoje istinske seksualne želje i potrebe. Vila te požuruje da što prije budeš iskren/a prema sebi u pogledu na svoju seksualnost i da poduzmeš odgovarajuće korake u pravcu iscjeljivanja svojeg problema. Seksualnost je jako važan dio našeg života, ne samo tjelesnog, već i emocionalnog i duhovnog. Vilama je dobro poznata jedinstvena radost koja dolazi kroz seksualnost. Izražavanje seksualnosti je neizbježan rezultat izražavanja privlačenja i ritmičkog toka energije koja pokreće naš život. Ta snažna energija može biti izvor kreativnosti, nadahnuća i velikog zadovoljstva, ali i izvor duboke patnje i destruktivne strasti koja može čovjeka dovesti do ''zamračenja uma'' i djelovanja u smjeru suprotnom od ljubavi. Ova kartica te upućuje da što prije iscijeliš svoje seksualne probleme. Ako si ikada bio/la zlostavljan/a, ovo je poziv u pomoć tvojeg unutarnjeg bića. Potraži pomoć, nabavi si literaturu, poduzmi nešto.

Vila plesa: Vrijeme je za ples! Kroz ples otkrivamo sami sebe i neverbalno komuniciramo jedni sa drugima, a duboki i jaki osjećaji mnogo se lakše mogu pokazati, osjetiti i razumjeti na neverbalnoj razini. Kroz ples učimo što svjesnije neverbalno komunicirati, i na taj način brže i lakše se povezujemo sa svojom unutrašnjosti i drugim ljudima. Vile su oduvijek znale vrijednost i važnost plesa, zbog toga ih se često može vidjeti kako plešu na livadama i proplancima. Ako izuzmemo sportsku i zabavnu komponentu plesa, ostaju nam još 3 važne dimenzije plesa: terapeutska, umjetnička i duhovna. Kroz ples izražavamo sebe, svoju kreativnost i svoju maštu, zatim osnažujemo svoje tijelo i oslobađamo se emocionalnih blokada, izražavamo svoje osjećaje, te možemo imati duhovna iskustva (plesna meditacija). Odvoji danas vrijeme za ples. Uključi glazbu i jednostavno pleši… Ne razmišljaj o koracima, samo se prepusti ritmu i kreći se...

Vila obilja: Novi val blagostanja i uzbudljivih prilika je na putu do tebe! Obrati posebnu pažnju na misli i ideje koje ti dolaze ovaj trenutak. Ova kartica ukazuje da si na pragu uspjeha. Ovo je izvrsno vrijeme za početak novih ulaganja. Vidjet ćeš da ti se sva vrata otvaraju lako. Novi osjećaj ispunjenosti, samopouzdanja i entuzijazma preplavit će tvoje biće. Prakticiraj prijemčivost i zahvalnost za sve što ti dolazi. Znaj da je Svemir ispunjen oceanom obilja, i da ima dovoljno za sve, pa tako i za tebe. Budi otvoren/a za pozitivnu promjenu i za neočekivane financijske dobitke!

Vila novih prilika: Budi svjesna/tan novih prilika, koje kruže oko tebe sada. Sigurno je za tebe da im vjeruješ i da im se prepustiš. Prilike mogu doći u raznim oblicima, npr. nova poslovna ponuda, nova ideja koja ti padne na pamet, ili prilika za investiranje. Može se čak pojaviti i u obliku gubitka, kroz koji ćeš dobiti nešto što je bolje za tebe. Možda se osjećaš uplašeno i nesposobno za uspon na viši nivo, za prihvaćanje nove prilike, ali budi sigurna/an da te Vile čuvaju, paze na tebe i uz tebe su na svakom koraku. Ova kartica je znak da je uredu i sigurno za tebe da prihvatiš novu priliku. Otvori se za novo u svojem životu!

Vila ljubavi: Upravo počinje novo poglavlje tvojeg ljubavnog života, bilo sa novim/om partnerom/icom, bilo sa postojećim/om partnerom/icom u osvježenom odnosu. Otvori svoje srce za novi val ljubavi. Vile znaju da ljubav dolazi samo ako je pozvana, stoga je pozivaju u svoj život na sve moguće načine: kroz pozdrav, blagoslov, ples, seks…, kroz sve svoje svakodnevne akcije. Za njih je ljubav aktivno (nikako pasivno!) stanje koje ne dolazi samo od sebe ukoliko osoba ne postupa ljubavno. Ljubavno postupanje znači nesebično postupanje zbog ljubavi same, a ne zbog očekivanja nečeg zauzvrat. One kažu: -''Kada imate srce puno istinske ljubavi, nećete osjećati da vam nedostaju drugi koji vole. Oni će biti privučeni vama kao pčele najljepšem cvijetu.''

Vila ljepote: Cijeni i proširi svoju prirodnu atraktivnost. Tvoja ljepota je najuočljivija kada si sretna/an i zadovoljna/an. Istinska ljepota dolazi iz ljubavi, blaženstva, zadovoljstva i mira. Svaka osoba je atraktivna i lijepa na jedinstven način. Djelić našeg samopoštovanja dolazi iz cijenjenja svoje unutarnje ljepote. Nikada nemoj loše misliti o sebi i svojoj ljepoti. Svojem tijelu, licu, kosi, težini i svakom djeliću fizičkog tijela šalji ljubav i pozitivne misli. Zamišljaj unutarnje Svjetlo kako zrači iz svake tvoje stanice, kroz svaku tvoju poru. Dominantnost muške kulture danas, u velikom broju slučajeva utječe na to da se žene srame svojeg izgleda. Žene koje osjećaju da nisu prilagođene patrijarhalnoj definiciji ljepote, često se osjećaju nesretno glede svog osobnog identiteta. Čak i žene koje su konvencionalno lijepe često misle da nisu. Vila te poziva da danas posvetiš vrijeme svojoj ljepoti – odi kod kozmetičarke, frizerke ili si jednostavno priušti nešto zbog čega ćeš se dodatno osjećati lijepo, ali što je najvažnije od svega – provedi vrijeme na način koji će te učiniti radosnom/im!

Vila koja ispunjava želje: Ovo je čaroban trenutak! Poželi želju! Sjedni udobno, zaklopi oči, par puta udahni duboko, te umiri svoje disanje. Sada vizualiziraj želju kao da je već ispunjena. Osjećaj ju sa cijelim svojim bićem. Zatim se zahvali Bogu (Boginji, Stvoritelju, višoj sili, kozmičkoj energiji ili …) što ti je želja ispunjena. Zauzmi stav kao da je želja već uistinu ispunjena. (vizualiziraj i dalje) Svoju zahvalnost stavi u helijski balon od bijelog svjetla i pošalji ravno u Nebo.    Ako postoji potreba za su-stvaranjem dobit ćeš snažan impuls, koji će doći u obliku misli, osjećaja, unutarnjeg vodstva, vizija ili snova. Važno je da slijediš taj ''impuls''.    Ne veži se za rezultate ispunjenja želja, jer se možda ispuni u obliku u kojem najmanje očekuješ!

Vila intuicije:  Da – je odgovor na tvoje pitanje! Tvoja intuicija je točna, poslušaj ju. Prilično si sigurna/an u svoj sljedeći korak i zbog toga si izvukla/o ovu kartu kao dodatnu potvrdu da si na pravome putu. Ova karta potvrđuje da je tvoj intuitivni osjećaj ispravan i da je vrijeme za akciju. Radost koja se osjeća kroz saznanje da su intuitivni osjećaji točni, može biti blokirana kroz strah od životnih promjena. Tvoja Vila želi da znaš da imaš njezinu podršku, baš kao i podršku cijeloga Neba.

Vila čuda: Okružen/a si posebnom čarobnom energijom sada. Vile te vode, štite i inspiriraju. Tvoja posebna vila ti pomaže da počneš primjećivati čuda. Kada ih počeš primjećivati, puno lakše ćeš ih doživljavati.    Možda osjećaš potrebu za čudom u svojem životu sada, zato jer ne vidiš racionalni izlaz iz situacije u kojoj se nalaziš. Budi otvoren/a da se predaš Bogu i Vilama i da im na taj način dozvoliš da te iznenade. Otvaraš se za čuda onog trenutka kada si voljan/a predati svoje strahove Bogu i Vilama. Vizualiziraj kada predaješ svoje brige i strahove Vilama, i kako ih one odnose ravno u Nebesku Svjetlost.    Tvoja vila te poziva da se više družiš sa njom. Vile najviše obitavaju u šumama, na planinskim proplancima, u blizini voda, tamo gdje se pleše, tamo gdje ima puno cvijeća.